Всички, на които закупуването на началната конфигурация на електромобила Model 3

...
Всички, на които закупуването на началната конфигурация на електромобила Model 3
Коментари Харесай

Tesla подготвя лизингова програма за електромобила Model 3

Всички, на които закупуването на началната настройка на електромобила Model 3 при цена $42 900 наподобява прекомерно скъпо, напълно скоро също ще могат да си закупят екологично чист превоз при по-изгодни условия. Автомобилната компания Tesla приготвя лизингова стратегия за закупуването на Model 3 .

Уеб порталът Engadget направи този извод въз основата на електронно писмо, изпратено предходната седмица до служащите и чиновниците на Tesla. В него се споделя, че чиновниците би трябвало да се приготвят за началото на лизингова стратегия, която ще започва след две седмици. Точните периоди и дати към момента не са конкретизиране, само че е несъмнено, че през идващите месеци лизинговата стратегия ще бъде публично показана.

Очакванията са лизингът да подтиква продажбите на новите електрически автомобили Model 3. Още предходната година се обмисляше въвеждането на сходна стратегия. Но тогава тя не бе стартирана, тъй като имаше опасения, че по този метод ще намалее паричният поток, което е нежелателно да става на стадия, когато поточните линии още не са изцяло настроени и всеобщото произвеждане е първоначално. Очевидно, към този момент е доближат стадият, когато въздействието на лизинга върху финансовите резултати на Tesla към този момент не е сериозно. Навярно датата на стартирането на лизинговата стратегия ще бъде определена по подобен метод, че нейното въздействие върху тримесечните финансови резултати да е минимално.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР